Morgen ga ik echt!

Morgen ga ik echt!
23 november 2017 koewegjezwolle
In Geen categorie
hardloopboek

Mijn eerste boek voor volwassenen komt er aan! Het verschijnt pas in mei 2018, maar ik ben zo enthousiast dat ik het omslag vast op de site zet. Het is zo leuk om een boek te maken over hardlopen. Er zijn veel serieuze boeken met hardloopmethodes waar je nog sneller, slanker of gespierder van wordt. Of mindfulness hardloopboeken over hoe je helemaal één met jezelf en de natuur wordt tijdens het hardlopen en heel lief voor jezelf bent. Daar krijg ik dan ook weer een beetje de kriebels van, veel te serieus. Ik wil een boek maken voor vrouwen die denken: ik ben niet zo sportief, ik ben niet zo snel, ik ben niet zo slank. Voor vrouwen die net als ik van de leuke dingen van het leven houden, van bourgondisch eten, van gezelligheid, van chocola en van Netflix-kijken.  Ik heb de afgelopen jaren tijdens het hardlopen zoveel grappige en leuke mensen leren kennen en gekke situaties meegemaakt. Deze ervaringen tekende ik voor mijn plezier in een schetsboekje. Maar het werd eigenlijk zo leuk en zo veel, dat er een plan kwam om er een boek van te maken. Samen met Corien Oranje ben ik nu nog druk bezig om tekst en beeld mooi samen te voegen en alle interviews en tips goed te verwerken. Nog nooit heb ik zo chaotisch gewerkt, maar ook nog nooit met zoveel plezier! Het boek is een steuntje in de rug voor iedereen die wel eens moeite heeft om te blijven hardlopen. En er staat ook veel nuttige informatie in voor beginnende hardloopsters. Lees hier meer in de voorjaarsaanbieding van Kok.