Rijen, rijen, rijen in een wagentje

Rijen, rijen, rijen in een wagentje

Een prentenboek om te zingen!

Elk kind verdient een leven vol verhalen en liedjes. Dit leven begint in de boekhandel! Hier ontvang je als kersverse ouder voor je baby tot drie maanden het gratis welkomstgeschenk Rijen, rijen, rijen in een wagentje. Bij het tonen van het geboortekaartje of inschrijfbewijs van je baby in de deelnemende boekhandel krijg je dit heerlijke prentenboek om te zingen cadeau. Met twaalf welbekende liedjes, prachtig geïllustreerd door Marijke ten Cate.

Van ‘Op een grote paddenstoel’ tot ‘Boer, wat zeg je van mijn kippen?’ en van ‘Het regent, het regent…’ tot ‘Twee emmertjes water halen’ – wie kent de liedjes niet? In dit sfeervolle en vrolijke prentenboek zijn een aantal van de bekendste kinderliedjes verzameld. Het zijn liedjes die de allerkleinsten al vroeg kunnen meezingen en waarbij ze gebaren kunnen maken. Door het meezingen met de liedjes en het luisteren ernaar ontwikkelen kinderen spelenderwijs een gevoel voor taal. Een boek waar ouders en kinderen hun leven lang plezier van zullen hebben.

Verschijningsdatum | 2022
Opdrachtgever | Lemniscaat
Auteur | Marijke ten Cate
ISBN | 9789047712985

‘Rijen, rijen, rijen in een wagentje’ is verkrijgbaar via bol.com

€11,50

Bestel nu

© 2022 Marijke ten Cate Illustraties

 

 

 

 

Voor dit boek maakte ik de basis en achtergronden met linosnede. Een ambachtelijk manier van werken. Daarna schilderde ik de personages er in met gouache. Dit geeft het boek een frisse grafische uitstraling.

 

 

000