De achtste dag

De achtste dag

Soms komt alles bij elkaar. 

De acht hoofdstukken in dit boek, zijn acht fases  van leven en lijden gespiegeld aan het leven van Jezus. Het zijn fases die ieder mens doormaakt. Het gaat over Crisis, hechting, emoties, lijden, veerkracht en opstaan. 

Het lezen en mediteren op de teksten van ‘De achtste dag’ was echt een feestje! Elke zin en elke dag uit dit boek is zo raak beschreven. Waar geen woorden meer zijn om de diepte van een proces te beschrijven, zijn er de beelden. De illustraties stroomden zo op papier, recht vanuit mijn hart. Dit boek is vaste kost voor je ziel. Neem de tijd om te herkauwen en laat je raken.

Verschijningsdatum | Februari 2023
Auteur | Jakob Wielink en Henk Rothuizen
Opdrachtgever | Scholten Uitgeverij bv
ISBN | 9789083313009

Prijs: €19,95

Bestel nu

Wat de rui is voor de vogels, de tijd waarin zij hun veren verliezen, dat zijn de tegenslag of het ongeluk, de moeilijke tijden voor ons mensen. Je kunt er in blijven, je kunt er ook als herboren uitkomen. Vincent van Gogh

Wat de rui is voor de vogels, de tijd waarin zij hun veren verliezen, dat zijn de tegenslag of het ongeluk, de moeilijke tijden voor ons mensen. Je kunt er in blijven, je kunt er ook als herboren uitkomen.

Vincent van Gogh

Onze hechtingsgeschiedenis vormt een blauwdruk voor de relaties die we in ons verdere leven aangaan.. of niet aangaan.

Ik leerde uit ervaring dat vreugde niet huist in de dingen om ons heen, maar in de diepte van de ziel, dat men haar zowel kan hebben in de somberheid van een kerker als in het paleis van een koning.

H. Theresia van Lisieux

000